Marni Fruit B.V. • +31 (0)180 69 79 89

nlenesplru

Over Marni Fruit Growers


Omdat er steeds meer producten gevraagd worden in de eigen merken Luna en KING'S groeit ook het aantal eigen telers.  De uitbreiding van het aantal telers is inmiddels ook aangevuld met telers vanuit België. Meer groei vraagt ook meer ondersteuning vanuit Marni Fruit.

Bovenstaande heeft er toe geleidt dat Marni Fruit Growers is opgericht, waardoor alle telers binnen Marni Fruit onder één dak ondergebracht kunnen worden. Vanuit Marni Fruit worden telers begeleid en bezocht door fieldmanager Bas van der Waal. Hij is het aanspreekpunt voor de telers en van daaruit ook het contactpunt naar de verkopers en administratie binnen Marni Fruit.

De telers kunnen zelf via de website hun aanvoer invoeren in het aanbodsysteem van Marni Fruit waardoor direct aan de verkooptafel zichtbaar wordt wat het aanbod is naar de volgende dag(en). Hierdoor is gewaarborgd dat de kwaliteit en versheid van de producten 100% is en blijft.

In overleg met de fieldmanager worden verpakking, kwantums en rechtstreekse leveringen besproken. Om in de vraag naar Hollandse/Belgische producten te voorzien, heeft Marni Fruit goede contacten met diverse telers.

Vanzelfsprekend mag u van de Marni Fruit telers verwachten dat zij, wat betreft kwaliteit en voedselveiligheid, alle wettelijk regels en richtlijnen in acht nemen. De telers werken volgens de eisen van het Global Gap kwaliteitssysteem.